Sigilii de plastic cu lungime și închidere fixă

Sigiliile cu închidere fixă sunt sigilii de securitate din plastic, numerotate cu serie, autoblocante cu lungime și închidere fixă de tip click, care au aplicații în control accesului la cutiile de securitate utilizate în aviație și transport de marfă în general. Acest tip de sigilii de securitate pot fi utilizate pe o gamă largă de aplicații pliabile pe nevoile dumneavoastră de sigilare de securitate datorită posibilității personalizării acestora și ușurinței în utilizare aceste sigilii fiind de unică folosință.

Sigiliile de securitate cu lungime și închidere fixă sunt, de asemenea, numite sigilii cu autoblocare, sigilii de unică folosință sau sigilii de tip lacăt.

Sigiliile cu închidere fixă tind să fie mai rezistente la manipulare decât sigiliile de plastic cu lungimea variabilă, deoarece pentru acestea nu există piese glisante, ele pur și simplu introducându-se în mecanismul de închidere pentru a se bloca, ceea ce le poate face mai ușor de montat decât sigiliile de securitate de plastic cu lungime variabilă.

Cele mai multe sigilii cu închidere fixă pot fi, de asemenea, marcate și numerotate pentru un grad de personalizare si securizare suplimentar. De aici, numele folosit de sigilii de securitate numerotate datorită acestui strat suplimentar de protecție dat de imprimarea cu laser a unui număr de serie unic.

Sigiliile de securitate din plastic numerotate cu lungime și închidere fixă reprezintă adesea alegerea ideală a sigiliilor de securitate de unică folosință pentru aplicațiile de transport.

Domenii de folosire a sigiliilor de securitate numerotate cu autoblocare:

  1. În producție: pot fi sigilate birourile, atelierele, locurile de muncă și chiar mașinile de producție, dispozitivele de contabilitate și control al documentelor, canalele de comunicații de urgență și utilajele în stare de conservare.

  2. În sectorul monetar și bancar: pentru sigilarea de securitate a seifurilor, a cutiilor de numerar precum și a pungilor de colectare, depozitarea numerarului și a obiectelor de valoare, în securizarea transportul de valori.

  3. În industria transporturilor: sigiliile de securitate din plastic numerotate cu închidere fixă sunt alegerea ideală ca dispozitive de sigilare de securitate datorită instalării rapide și simple, ceea ce este deosebit de valoros în condițiile unui număr mare de obiecte.

  4. Alte utilizări: sigilii haine, sigilii bagaje, sigilii cutii de valori, sigilii rezervor auto, sigilii butoaie.

Având în vedere și capacitatea lor de indicator special pentru încercarea de intruziune și evidențiere a fraudei la obiectele protejate de securitate, precum îi prețul mic al acestora, aceste sigilii de plastic sunt alegerea ideală.

Beneficiile utilizării sigiliilor fixe de securitate sunt de multe ori mai mari decât orice costuri pentru achiziționarea acestora. Aceasta oferă o modalitate eficientă de a preveni furtul, frauda și interferența la mecanismele și instrumentele folosite în activitatea dumneavoastră curenta.

Contactati-ne!

telefonTel: +4021.326.37.20
Fax: +4021.326.37.21

emailsuport@aldosecurity.ro

adresaSediu social: Șușița 5, Sector 1

013275 București

adresaPunct de lucru: A1 Business Park

Aleea Cami 6

077096 Dragomirești Deal, Ilfov

SEALS EXPERT este marca înregistrată a ALDO SECURITY.

Navigare usoara