Inscriptionare gratuita

Inscripționarea sigiliilor de securitate comandate la noi se face cu tehnologie laser de ultimă generație si este GRATUITA!

Gravura cu laser, care este un subset de marcare cu laser, este soluția folosiri laserului pentru a grava un obiect. Marcarea cu laser, pe de altă parte, include o categorie mai largă de metode pentru a lăsa urme pe un obiect care duce la schimbarea culorii din cauza modificării chimice / moleculare, carbonizare, spumare, topire, ablație, și altele a suprafeței marcate. Tehnica nu implică utilizarea cernelurilor și nici a dispozitivelor care intră în contact cu suprafața de gravare și se uzează, oferindu-i un avantaj față de tehnologiile alternative de gravare sau marcare în care cernelurile sau capetele dispozitivelor de marcare trebuie înlocuite în mod regulat.

Impactul marcajului cu laser este mai pronunțat pentru materialele "laserabile" special concepute și, de asemenea, pentru unele vopsele special concepute pentru acest tip de imprimare. Acestea includ polimeri sensibili la laser și aliaje metalice noi. Sigiliile de securitate din plastic au un aditiv special impregnat în material care este sensibil la lungime de undă a laserului prin care rezultă imprimarea cu laser pe sigiliile din plastic. Sigiliile metalice fiind fabricate din metale și aliaje care sunt materiale rezistente la căldură, marcarea lor cu laser necesită o iradiere laser cu unde de înaltă densitate. Deci puterea laserului duce la topirea metalului, iar puterea de vârf determină evaporarea materialului metalic al sigiliilor de securitate.

Mașinile pentru gravarea cu laser și marcarea cu laser sunt aceleași, astfel încât cei doi termeni sunt uneori confundați de cei fără cunoștințe sau experiență în practică.

Odată ce imprimarea cu laser se face pe sigiliile de securitate, fie ele sigilii din plastic sau metal, aceasta este o soluție de imprimare permanentă. Imprimarea cu laser este foarte rezistentă la substanțele chimice, zgârieturi sau alte acțiuni mecanice în comparație cu soluțiile de imprimare de tip transfer termic.

Aldo Security are 14 unități de marcare cu laser (YAG și UV) de tip unitate de sine stătătoare sau integrate în stații automate.

Contactati-ne!

telefonTel: +4021.326.37.20
Fax: +4021.326.37.21

emailsuport@aldosecurity.ro

adresaSediu social: Șușița 5, Sector 1

013275 București

adresaPunct de lucru: A1 Business Park

Aleea Cami 6

077096 Dragomirești Deal, Ilfov

SEALS EXPERT este marca înregistrată a ALDO SECURITY.

Navigare usoara