Sigilii de securitate CIT și curierat

Soluțiile de securitate bancară si transport valori sau pentru securizare transport si obiecte curierat sunt formate din elemente de securitate și sigilii de securitate proiectate pentru a fi utilizate în zonele care necesită un grad ridicat de securitate. Acestea sunt utilizate în principal în domeniul bancar, numerar și valori în tranzit precum și livrare de curierat.

Folosind acest tip de sigilii de securitate veți obține o soluție de sigilare de securitate ce oferă o pistă de audit de scanări de sigilare și securitate care controlează pașii de-a lungul traseului, securizarea casetelor ATM sau evidențierea interferării asupra protecției pungilor de securitate, a plicurilor securizate și a cutiilor de securitate.

Acest tip de soluții de sigilare de securitate sunt de tip sigilii de unică folosință.

Sigilii autoadezive de securitate, etichete și benzi de securitate, pungi și plicuri securizate, sigilii CIT

 Benzile de securitate și etichetele de securitate pot fi utilizate ca benzi de ambalare pe ambalaje primare mici, cum ar fi sticlele și cutiile de carton, sau pe cutii de transport mari, cum ar fi cutiile ondulate. Ele sunt, de asemenea, utilizate pe produse unitare sau pe mărfuri paletizate.

 Rezistența și lipirea adezivului sunt foarte importante aici. Deci, etichetele de securitate sunt de obicei utilizate numai pentru caracteristicile lor de securitate: rezistența suportului este mai puțin importantă, dar caracteristicile de lipire sunt critice. O etichetă sigiliu va afișa mesajul VOID când este dezlipită fără posibilitatea de a fi reatașată fără a se observa intruziunea neautorizată la obiectul sigilat.

 Există două tipuri majore de etichete autocolante sigiliu: de tip HIGH RESIDUE, unde pe suportul de lipire va rămâne un strat din materialul etichetei sigiliu cât și mesajul VOID pe etichetă, și de tip LOW RESIDUE, unde se va afișa doar mesajul VOID pe eticheta securizată fără a rămâne material suplimentar pe suportul de lipire.

Benzile de securitate, autocolantele de securitate și etichetele de securizate fac parte dintr-un sistem de securitate mai larg: doar un singur nivel de securitate nu poate oferi protecție completă expedierilor de colete sau transportului de valori.

Benzile adezive de securitate, autocolantele de securitate și etichetele securizate sunt uneori utilizate împreună cu plicurile securizate.

Benzile speciale de securitate și etichetele de securitate au adezivi de înaltă rezistență la legături în combinație cu suport care sunt concepuți să se rupă sau să se delamineze în condiții desemnate pentru a indica încercările premature de deschidere și acces la obiectul protejat de securitate. Cu toate acestea, un pachet deteriorat sau parțial deschis poate fi o invitație la furt sau manipulare frauduloasă.

Imprimarea personalizată cu cerințele clientului, hologramele și imprimarea de securitate ajută adesea la descurajarea accesului la obiectele protejate și indicarea oricărei acțiuni de interferență cu aceste obiecte. În acest mod toate sigiliile de securitate, fie ele etichete de securitate, plicuri de securitate sau pungi de securitate, devin sigilii unic identificabile cu serie și logo sau text personalizate de către client.

În ceea ce privește soluțiile de sigilare de securitate bancară și a operațiunilor de transport valori de tip Cash In Transit, se utilizează adesea sigilii de securitate din plastic cu un grad ridicat de securizate, cu un sistem de blocare metalică ranforsată a mecanismului de securitate. Deci, în conformitate cu cererea de sigilare de securitate solicitată, aceste sigilii pot fi din categoria sigilii din plastic cu lungime variabilă sau sigilii din plastic cu închidere fixă.

 

Rezultate 1 - 16 din 16

Plicuri plastic securizate curierat, etichete, solutii securitate bancara/CIT

Contactati-ne!

telefonTel: +4021.326.37.20
Fax: +4021.326.37.21

emailsuport@aldosecurity.ro

adresaSediu social: Șușița 5, Sector 1

013275 București

adresaPunct de lucru: A1 Business Park

Aleea Cami 6

077096 Dragomirești Deal, Ilfov

SEALS EXPERT este marca înregistrată a ALDO SECURITY.

Navigare usoara