Soluțiile de securitate bancară si transport valori sau pentru securizare transport si obiecte curierat sunt formate din elemente de securitate și sigilii de securitate proiectate pentru a fi utilizate în zonele care necesită un grad ridicat de securitate. Acestea sunt utilizate în principal în domeniul bancar, numerar și valori în tranzit precum și livrare de curierat.

Folosind acest tip de sigilii de securitate veți obține o soluție de sigilare de securitate ce oferă o pistă de audit de scanări de sigilare și securitate care controlează pașii de-a lungul traseului, securizarea casetelor ATM sau evidențierea interferării asupra protecției pungilor de securitate, a plicurilor de securitate și a cutiilor de securitate.

Sigilii autoadezive de securitate, etichete și benzi de securitate, pungi și plicuri de securitate, sigilii bancare

 Benzile de securitate și etichetele de securitate pot fi utilizate ca benzi de ambalare pe ambalaje primare mici, cum ar fi sticlele și cutiile de carton, sau pe cutii de transport mari, cum ar fi cutiile ondulate. Ele sunt, de asemenea, utilizate pe produse unitare sau pe mărfuri paletizate.

 Rezistența și lipirea adezivului sunt foarte importante aici. Deci, etichetele de securitate sunt de obicei utilizate numai pentru caracteristicile lor de securitate: rezistența suportului este mai puțin importantă, dar caracteristicile de lipire sunt critice.

 Benzile de securitate, autocolantele de securitate și etichetele de securitate fac parte dintr-un sistem de securitate mai larg: doar un singur nivel de securitate nu poate oferi protecție completă expedierilor de colete sau transportului de valori.

 Benzile adezive de securitate, autocolantele de securitate și etichetele de securitate sunt uneori utilizate împreună cu plicurile de securitate.

Benzile speciale de securitate și etichetele de securitate au adezivi de înaltă rezistență la legături în combinație cu suport care sunt concepuți să se rupă sau să se delamineze în condiții desemnate pentru a indica încercările premature de deschidere și acces la obiectul protejat de securitate. Cu toate acestea, un pachet deteriorat sau parțial deschis poate fi o invitație la furt sau manipulare frauduloasă.

Imprimarea personalizată cu cerințele clientului, hologramele și imprimarea de securitate ajută adesea la descurajarea accesului la obiectele protejate și indicarea oricărei acțiuni de interferență cu aceste obiecte.

În ceea ce privește soluțiile de sigilare de securitate bancară și a operațiunilor de transport valori de tip Cash In Transit, se utilizează adesea sigilii de securitate din plastic cu un grad ridicat de securizate, cu un sistem de blocare metalică ranforsată a mecanismului de securitate. Deci, în conformitate cu cererea de sigilare de securitate solicitată, aceste sigilii pot fi din categoria sigilii din plastic cu lungime variabilă sau sigilii din plastic cu închidere fixă.

 

Rezultate 1 - 15 din 15

Plicuri plastic securizate/ curierat, etichete, solutii securitate bancara/CIT

Contactati-ne!

telefonTel: +4021.326.37.20
Fax: +4021.326.37.21

emailsuport@aldosecurity.ro

adresa Sediu social: Susita 5, Sector 1
013275 Bucuresti
Punct de lucru: A1 Business Park, Aleea Camil 6, Dragomirești Deal, Ilfov, PC 077096

SEALS EXPERT este marca inregistrata a ALDO SECURITY.

Navigare usoara