Termeni si conditii

Termeni si conditii

DEFINIȚII ȘI TERMENI

ALDO Security – este denumirea comerciala a S.C. ALDO SECURITY SRL., persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul social in Bucuresti, Strada Susita, nr 5, Sector 1, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/2223/1999, cod unic de inregistrare fiscala RO11547578.

Vanzator – S.C. ALDO SECURITY SRL.

Cumparator – persoana juridica sau orice entitate juridica ce efectueaza o Comanda.

Client – persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre ALDO SECURITY (electronic, telefonic etc).

Site – domeniul www.aldosecurity.ro si subdomeniile (sigilii.ro, sigiliiplastic.ro, sigiliimetalice.ro).

Comanda – un document (electronic, fizic) ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului, ca urmare a Comenzii / Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp, stabilita de catre Vanzator.

Comanda / Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

 • 1. Comanda

  Metodele acceptate de comanda sunt prin email sau fax. Alte metode (telefon, SMS, etc) nu sunt acceptate. E-mail - info@ aldosecurity.ro; Fax - 021.326.37.21

  Pentru validarea comenzii, SDSC (sistemul digital de supraveghere al comenzilor) va emite un email de confirmare. In cazul in care exista erori, omisiuni sau Clientul doreste sa schimbe ceva in cadrul acesteia, Clientul este rugat sa contacteze ALDO SECURITY prin mail si/sau telefon in maxim 24 ore de la primirea email-ului de confirmare. In caz contrar, comanda va fi considerata valida.

 • 2. Comanda minima

  Comenzile se lanseaza pentru cutii complete (1000, 500 sau 200 bucati, in functie de modelul sigiliului de securitate ales). Se pot lansa comenzi si pentru cantitati mai mici (pentru modele selectionate) dar vor fi cantitati in multiplu de 100, iar preturile vor fi diferite.

 • 3. Modalitati de plata

  Sigilii standard inseriate - plata se face in avans (proforma) sau ramburs prin curier, pentru comenzi mai mici de 350 Euro Sigilii personalizate - plata se face in avans (proforma) pentru comenzi mai mici de 350 Euro sau la termen, conform unui contract incheiat in Vanzator si Cumparator.

  Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii, conform cu legislatia in vigoare.

 • 4. Termen de livrare

  Termenul de livrare este cuprins intre 1 zi si 8 zile, in functie de model, disponibilitate, metoda de marcare, grad de incarcare al productie etc.

 • 5. Transport:

  Preturile ofertate NU includ transportul.

  Produsele vor fi expediate prin curier expres, iar costurile de transport vor fi achitate de beneficiar.

  Livrarea comenzilor se poate face la sediul clientului, cheltuielile de transport fiind suportate de societatea noastra DOAR pentru comenzile ce depasesc valoarea de 200 euro.

  Produsele achitate devin proprietatea Beneficiarului, iar riscurile aferente transportului (intazieri, deteriorari ale coletelor etc) cad in sarcina acestuia.

 • 6. Garantii

  Toate produsele livrate de ALDO Security sunt garantate pentru o perioada de 6 (sase) luni de la data achizitionarii, in conditiile respectarii intructiunilor de depozitare. Produsele sunt garantate impotriva defectelor de fabricatie.

  In cazul produselor neconforme, Beneficiarul are datoria de a anunta Vanzatorul in cel mai scurt timp posibil despre aparitia neconformitatii si de a trimite mostre ale produselor defecte catre Vanzator, pentru inspectie.

 • 7. Politica de returnare

  Datorita caracterului special, sigiliile personalizate NU se pot returna, odata ce au parasit depozitul ALDO Security.

 • 8. FORTA MAJORA

  Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 • 9. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

  Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre ALDO Security si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.

 • 10. Raspundere

  ALDO Security nu va fi responsabila pentru daunele de orice fel care decurg din utilizarea produselor sale, incluzând dar fără a se limita la, daune directe, indirecte, accidentale etc.

 • 11. Protectia datelor personale

  Informatiile personale ale Clientului sunt stocate in server securizat si sunt accesibile doar unui număr limitat de persoane care au drepturi speciale de acces la acest sistem.

  ALDO Security nu vinde, comercializeaza sau transfera către terti informatiile personale.

Contactati-ne!

telefonTel: +4021.326.37.20
Fax: +4021.326.37.21

emailsuport@aldosecurity.ro

adresaSediu social: Șușița 5, Sector 1

013275 București

adresaPunct de lucru: A1 Business Park

Aleea Cami 6

077096 Dragomirești Deal, Ilfov

SEALS EXPERT este marca înregistrată a ALDO SECURITY.

Navigare usoara