Etichetele și benzile adezive de securitate sunt elemente de sigilare și produse de securitate utilizate în zone care necesită un grad ridicat de securitate.

 Etichetele securizate și benzile speciale de securitate, autocolante, au in construcția lor adezivi de înaltă rezistență în combinație cu un suport special de lipire și care sunt concepute să se rupă sau să se desfacă în condiții desemnate pentru a indica încercarea neautorizată de deschidere. Adesea acestea mai sunt numite sigilii de securitate autoadezive.

 Imprimarea personalizată, hologramele și imprimarea de securitate ajută adesea la descurajarea accesului la obiectele protejate și indicarea intruziunii sau încercarea de a manipula aceste obiecte sigilate de securitate. Astfel acest tip de soluții de sigilare sunt unic identificabile, numerotate cu serie și text / logo unice, fără a se putea realiza duplicate după acestea prin controlul strict și reglementat a designului acestora de către producător / furnizor.

Sigiliile autoadezive de securizare sunt utilizate în principal în domeniul bancar, transport numerar sau valori în tranzit și livrare de curierat.

Cele mai multe benzi de securitate și etichete securizate au suporturi foarte puternice și adezivi de înaltă performanță pentru a putea fi folosite pe toate tipurile de substrat.

Cu toate acestea, un pachet deteriorat sau parțial deschis poate fi o invitație la furt sau manipulare, de aceea și aceste caracteristici speciale de producție a etichetelor și benzilor adezive de securitate. Grafica înaltă poate atrage atenția asupra unui colet în timpul expedierii astfel descurajându-se încercările de acces la obiectele protejate prin aceste soluții de securitate bancara și a transportului de valori.

Rezultate 1 - 6 din 6

Etichete securizate

Contactati-ne!

telefonTel: +4021.326.37.20
Fax: +4021.326.37.21

emailsuport@aldosecurity.ro

adresa Sediu social: Susita 5, Sector 1
013275 Bucuresti
Punct de lucru: A1 Business Park, Aleea Camil 6, Dragomirești Deal, Ilfov, PC 077096

SEALS EXPERT este marca inregistrata a ALDO SECURITY.

Navigare usoara