Aplicatii camion
cist
containere
vagoane
nave
Brosura tehnica pdf

Aldlock Mini

Sigilii metalice cu cablu ALDLOCK MINI

Sigiliile cu cablu ajustabil ALDLOCK MINI sunt sigilii de securitate ce au corpul din aluminiu și mecanismul de blocare realizat din zamak. Acestea furnizează o soluție de securitate mai versatilă deoarece au o lungime reglabilă de închidere ce este limitată doar de lungimea cablului metalic de 50 cm.

Un mecanism de blocare internă împiedică retragerea cablului. În cazul sigiliului metalic cu cablu ALDLOCK MINI avem un singur mecanism de blocare a cablului astfel sigiliul având o dimensiune redusă fără a face rabat de la gradul înalt de siguranță oferită de acesta.

Printre aplicațiile tipice se numără sigilarea de securitate a camioanelor și a vagoanelor de cale ferată care transportă mărfuri valoroase.

Sigiliile metalice sunt certificate pentru transportul maritim și terestru intern și internațional precum și alte pentru alte aplicații de sigilare de securitate care necesită un grad ridicat de închidere și protecție.

Utilizare a sigiliilor metalice: containere de transport maritim, marfă generală camion, expeditor de marfă curier, mărfuri transport aerian, industria petrolului & gazelor și, practic, toate aplicațiile care necesită un grad ridicat de închidere și de securitate. Există mai multe modele de bază ale sigiliilor metalice de securitate: sigilii tip bolț, sigilii cu cablu și sigilii bandă metalică.

Sigiliile metalice de securitate pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor utilizatorului. Marcarea tipică, de tip imprimare laser, include logo-uri, numerotare cu serie și coduri de bare. Astfel sigiliile de securitate devin sigilii unic identificabile.

Gravura cu laser este principala tehnologie de imprimare pe corpul sigiliilor metalice. În acest fel imprimarea personalizată pe corpul metalic al sigiliului nu poate fi ștearsă intenționat sau în orice alte condiții de utilizare a acestora. Este cazul sigiliului de securitate metalic cu cablu ALDLOCK MINI.

Array

Contactati-ne!

telefonTel: +4021.326.37.20
Fax: +4021.326.37.21

emailsuport@aldosecurity.ro

adresaSediu social: Șușița 5, Sector 1

013275 București

adresaPunct de lucru: A1 Business Park

Aleea Cami 6

077096 Dragomirești Deal, Ilfov

SEALS EXPERT este marca înregistrată a ALDO SECURITY.

Navigare usoara