Aplicatii energie
camion
cist
vagoane
posta
containere
Brosura tehnica pdf

RingSeal

RINGSEAL sigiliu plastic cu lungime de închidere fixă

Sigilii de securitate din plastic numerotate RINGSEAL, cu lungime de închidere fixă, au aplicații în sigilarea de securitate și de control al accesului la cutiile utilizate în aviație și transport de marfă general. Acest tip de sigilii de securitate pot fi utilizate într-o mare varietate de aplicații pliate pe nevoile și cerințele dumneavoastră.

Datorită sistemului constructiv al sigiliului RINGSEAL acesta poate fi asimilat cu un sigiliu de securitate tip lacăt.

Sigiliile de plastic cu lungime de închidere fixă tind să fie mai rezistente la manipulare decât sigiliile cu lungimea de închidere ajustabilă, deoarece nu există piese glisante în construcția acestora, ele pur și simplu făcând "click" pentru a se bloca, ceea ce le poate face și mai ușor de montat decât sigiliile cu lungime variabilă.

Cele mai multe sigilii cu lungime de închidere fixă pot fi, de asemenea, marcate și numerotate pentru un grad de securitate suplimentară.

Lungimea fixă de închidere a acestor tipuri de sigilii este adesea alegerea primară pentru aplicațiile de securizare transport.

Zone de aplicare a sigiliilor cu lungime fixă de închidere RINGSEAL:

1. În producție: birourile, atelierele, locurile de muncă și chiar mașinile, dispozitivele de măsură și control, utilajele în stare de conservare pot fi sigilate pentru evidențierea manipulării frauduloase sau accesului neautorizat

2. În sectorul monetar și bancar: pentru sigilarea seifurilor, a seifurilor cu numerar sau alte obiecte de valoare și a pungilor / sacilor de colectare de valori

3. În industria transportului: sigiliile cu lungime de închidere fixă sunt un tip convenabil de dispozitive de sigilare de securitate – instalare rapidă și simplă, ceea ce este deosebit de valoros în condițiile unui număr mare de obiecte. Mai ales având în vedere capacitatea lor de indicator special pentru încercările de accesare prin efracție a obiectelor protejate

Beneficiile utilizării sigiliilor plastic cu lungime de închidere fixă sunt de multe ori mai mari decât orice costuri pentru achiziționarea lor. Aceasta este o modalitate eficientă de a preveni furtul, frauda și interferența neautorizată în activitatea mecanismelor, instrumentelor și utilajelor. Un motiv pentru utilizarea acestora este că sigiliile cu lungime de închidere fixă pot fi folosite ca orice lacăt de metal pentru închidere, dar nu necesită chei pentru a deschide, sigiliile pur și simplu  se vor rupe, în punctul lor special proiectat, folosind mâinile sau o un mic tăietor de sârmă.

Acestea sunt sigure datorită pistei de audit disponibile ca urmare a numerotării secvențiale, text sau logo și coduri de bare.

Array

Contactati-ne!

telefonTel: +4021.326.37.20
Fax: +4021.326.37.21

emailsuport@aldosecurity.ro

adresaSediu social: Șușița 5, Sector 1

013275 București

adresaPunct de lucru: A1 Business Park

Aleea Cami 6

077096 Dragomirești Deal, Ilfov

SEALS EXPERT este marca înregistrată a ALDO SECURITY.

Navigare usoara