Aplicatii banci
posta
avioane
Brosura tehnica pdf

Saci de unica folosinta curierat

Saci securizați, de unica folosință, pentru activitate de curierat și poștă

Sacii securizați sunt elemente de sigilare și de securitate folosiți în activități care necesită un grad ridicat de securitate în activitatea de transport dintr-o locație în alta. Aceștia sunt utilizați în principal în domeniul poștal, bancar, pentru numerar și valori în tranzit, precum și livrare prin curier.

Prin folosirea sacilor securizați se obține o soluție de sigilare de securitate pentru a oferi o pistă de audit, de urmărire, a scanărilor de securitate, care controlează pașii urmați de sacul securizat de-a lungul traseului de transport, cu observarea intervenției frauduloase, când este cazul, asupra obiectelor protejate.

Un sac securizat este un plic realizat dintr-un plastic special, cu elemente de lipire de securitate, utilizat pentru a securiza produse sau documente de mare valoare sau articole sensibile din punct de vedere juridic din interiorul acestuia.

Plicurile cu elemente de securitate se numesc plicuri securizate, precum și pungi de securitate.

Domeniu de utilizare: numerarul, pentru depunere într-o bancă, este adesea plasat într-un sac securizat special de depozitare cu caracteristici de securitate; se folosesc pungi securizate speciale pentru dovezi atunci când sunt utilizate pentru a conține elemente legate de o infracțiune; obiectele trimise în activitatea de curierat sunt controlate împotriva accesului neautorizat la acestea prin depunerea în saci securizați.

Sacii de securitate sunt adesea folosiți când este necesară autentificarea semnăturilor și lanțul de custodie în transportul de bani, documente sensibile sau de valori.

Array

Contactati-ne!

telefonTel: +4021.326.37.20
Fax: +4021.326.37.21

emailsuport@aldosecurity.ro

adresaSediu social: Șușița 5, Sector 1

013275 București

adresaPunct de lucru: A1 Business Park

Aleea Cami 6

077096 Dragomirești Deal, Ilfov

SEALS EXPERT este marca înregistrată a ALDO SECURITY.

Navigare usoara