Aplicatii banci
posta
avioane
sanat
alim
Brosura tehnica pdf

Saci securizati de unica folosinta

Plicuri securizate de unică folosință pentru transportul și depozitarea de monetar sau de valori

Plicurile securizate sunt elemente de sigilare și de securitate folosite în activități care necesită un grad ridicat de securitate în activitatea de transport dintr-o locație în alta. Aceștia sunt utilizați în principal în domeniul bancar, pentru numerar și valori în tranzit, poștal, precum și livrare prin curier.

Prin folosirea plicurilor securizate se obține o soluție de sigilare de securitate pentru a oferi o pistă de audit, de urmărire, a scanărilor de securitate, care controlează pașii urmați de plicul securizat de-a lungul traseului de transport, cu observarea intervenției frauduloase, când este cazul, asupra obiectelor protejate.

Un plic securizat este o pungă realizată dintr-un plastic special, cu elemente de lipire de securitate, utilizată pentru a securiza produse sau documente de mare valoare sau articole sensibile din punct de vedere juridic din interiorul acestuia.

Pungile cu elemente de securitate se numesc plicuri securizate, precum și saci securizați.

Domeniu de utilizare: numerarul, pentru depunere într-o bancă, este adesea plasat într-un plic securizat special de depozitare cu caracteristici de securitate; se folosesc plicuri securizate, speciale, pentru dovezi atunci când sunt utilizate pentru a conține elemente legate de o infracțiune; obiectele trimise în activitatea de curierat sunt controlate împotriva accesului neautorizat la acestea prin depunerea în saci securizați.

Plicurile de securitate sunt adesea folosite când este necesară autentificarea semnăturilor și lanțul de custodie în transportul de bani, documente sensibile sau de valori.

Array

Contactati-ne!

telefonTel: +4021.326.37.20
Fax: +4021.326.37.21

emailsuport@aldosecurity.ro

adresaSediu social: Șușița 5, Sector 1

013275 București

adresaPunct de lucru: A1 Business Park

Aleea Cami 6

077096 Dragomirești Deal, Ilfov

SEALS EXPERT este marca înregistrată a ALDO SECURITY.

Navigare usoara