Aplicatii camion
cist
containere
vagoane
nave
Brosura tehnica pdf

GuardLock

GUARD LOCK sigiliu din tablă cu închidere fixă

GUARD LOCK, o soluție fixă de sigilare de securitate cu închidere fixă, cu toate părțile metalice, din tablă, și având o lungime fixă. Aceasta asigură o siguranță ridicată de sigilare la tensiuni și rezistență la îndoire. Ele reprezintă soluția ideală pentru sigilarea camioanelor în tranzit, a vagoanelor de cale ferată, a remorcilor de camion sau a containerelor de marfă.

Această soluție de securitate este reprezentată de un sigiliu de securitate tip bandă metalică, potrivite pentru utilizarea pe ușile de remorci camion și de container maritim. GUARD LOCK completează sigiliul de securitate BALON SEAL fiind o soluție mai economică a acestuia, fără compromisuri de calitate și rezistență la etanșare. Diferența dintre acestea constă în sistemul de închidere la BALON SEAL având două sisteme iar la GUARD LOCK doar unul.

Sigiliu cu lungime de închidere fixă tinde să fie mai rezistent la manipularea frauduloasă decât un sigiliu de securitate cu lungime de închidere variabilă, deoarece nu există piese glisante, ele pur și simplu făcând "click" pentru a se bloca, ceea ce le poate face mai ușor să se potrivească unor cerințe de folosire decât sigiliile cu lungime variabilă. Cele mai multe sigilii din tablă cu închidere fixă pot fi, de asemenea, marcate cu laser sau mecanic și numerotate cu serie pentru securitate suplimentară.

Sigiliile de securitate cu lungime fixă de închidere pentru verificare și de control al accesului la obiectele protejate este adesea alegerea unor sigilii de securitate de unică folosință pentru aplicații de transport sau folosirea în zone de securitate care solicită un grad ridicat de rezistență mecanică de închidere sau rupere. În cazul în care sigiliile de securitate din plastic nu pot îndeplini cererea de securitate specifică, sigiliile din tablă cu lungime fixă le vor înlocui cu succes.

Aplicațiile tipice pentru sigiliile cu închidere fixă din tablă includ sigilarea de securitate a camioanelor și a vagoanele de cale ferată care transportă mărfuri valoroase sau camioanele utilizate în industria cimentului și a petrolului.

Array

Contactati-ne!

telefonTel: +4021.326.37.20
Fax: +4021.326.37.21

emailsuport@aldosecurity.ro

adresaSediu social: Șușița 5, Sector 1

013275 București

adresaPunct de lucru: A1 Business Park

Aleea Cami 6

077096 Dragomirești Deal, Ilfov

SEALS EXPERT este marca înregistrată a ALDO SECURITY.

Navigare usoara