Aplicatii energie
camion
cist
vagoane
posta
Brosura tehnica pdf

MeterSeal MD

Sigilii contoare și aparate de măsură și control METER SEAL MD

Sigiliile multifuncționale pentru contoare METER SEAL MD sunt soluții universale în sigilarea de securitate utilizate în principal în asigurarea echipamentelor și dispozitivelor de măsură și control din domenii de activitate precum distribuție apa, electrica, gaz, petrol și combustibil și / sau mărfuri generale. Ele sunt un substitut pentru soluția cu sigiliu de plumb (soluție veche și depășită tehnologic din punct de vedere a securității) oferind o mai bună soluție de securitate și trasabilitate datorită marcării laser standard cu logo-ul companiei și numărul de serie. La solicitarea clienților pot fi marcate coduri de bare cu tehnologie laser pe corpul alb opac al sigiliului.

Sigiliile contoare sunt sigilii de securitate de unică folosință care restricționează accesul la obiectele sigilate pentru cei care nu au permisiunea de a interveni. Denumiri complementare a sigiliilor contoare ca sigilii anti intruziune sau sigilii anti fraudă.

Extrem de utilizabile pentru securizarea contoarelor și dispozitivelor de măsurare a utilităților, dispozitive de taximetre, tahograf camioane și dulapuri de control pentru a oferi verificarea de securitate a accesului neautorizat.

Sigiliul contor METER SEAL MD este utilizat la sigilarea contoarelor electrica, de gaz sau apometre și, de obicei, sunt fabricate din policarbonat. Corpul transparent al sigiliului arată mecanismul de blocare și poate oferi indicații clare de manipulare.

Sigiliile multifuncționale pot rezista expunerii la lumina puternică a soarelui, la fenomene meteo extreme și la o gamă largă de temperaturi negative sau pozitive extreme.

Sigiliile de securitate pentru contoare sunt proiectate doar pentru o singură utilizare, sunt de unică folosință, și sunt distruse atunci când sunt îndepărtate. Acesta este scopul principal în furnizarea dovezilor de manipulare neautorizată / intervenție pe un element protejat.

Un fir metalic este utilizat pentru creșterea rezistenței securității sigiliului. Sigiliile contoar pot fi comandate și cu cablu metalic acoperit cu PVC acolo unde este necesară protecția la flacără sau scânteie.

Sigiliile de securitate multifuncționale sunt ideale pentru aplicațiile care necesită soluții de securitate care se potrivesc unor închideri mici având un diametrul mai mic de 1,5 mm.

Unele sigilii contoar conțin componente care strălucesc sub lumină ultravioletă, permițând sigiliului să fie ușor de localizat în întuneric.

Sigiliile pentru aparate de măsură și control pot fi personalizate de client cu logo-ul companiei sau text, numărul de serie și coduri de bare, marcate cu laser, fără posibilitatea ca marcarea să fie ștearsă accidental sau în scop de fraudă.

Sigiliile multifuncționale nu sunt concepute pentru a rezolva toate problemele de securitate. Eficacitatea sigiliilor depinde în mare măsură de protocoalele adecvate de securitate în utilizarea acestora. Aceste protocoale de securitate sunt procedurile oficiale și neoficiale utilizate pentru achiziționarea, depozitarea, păstrarea evidențelor, instalare, inspecție, eliminare, raportare, interpretare a constatărilor și formare profesională. Cu un protocol bun, un sigiliu modest poate oferi o securitate excelentă. Pe altă parte, un sigiliu sofisticat folosit prost poate duce la un grad de securitate scăzut decât în cazul folosirii unui sigiliu din gama de jos de preț.

 Nou!: TAHO SEAL, sigiliu tahograf camion, este un sigiliu cu rotor pentru sigilarea de securitate a legăturii dintre senzorul de mișcare și transmisie pentru a asigura respectarea reglementării timpului de lucru al vehiculelor comerciale și al conducătorilor acestora. Sigiliile tahograf camion TAHO SEAL împiedică manipularea ilegală a senzorului pentru a preveni înregistrarea frauduloasă a funcționării vehiculului comercial în conformitate cu Regulamentul UE SR EN 16882 pentru vehiculele din categoriile M1, N1, M2, N2, M3 și N3.

Sigiliul tahograf camion va fi imprimat cu laser cu număr de serie personalizat unic și coduri de bare ale matricei de date QR code. Culoarea corpului sigiliului de securitate este alb opac, iar rotorul sigiliului este albastru sau roșu. Cablul atașat are un diametru de 0,9 mm fiind din oțel plastifiat. Lungimea cablului este de 40 cm. Ele sunt de ambalare într-o cutie cu 100 de bucăți. Prețul pentru sigiliul tahograf TAHO SEAL este de 60 € / 100 de bucăți.

Array

Contactati-ne!

telefonTel: +4021.326.37.20
Fax: +4021.326.37.21

emailsuport@aldosecurity.ro

adresaSediu social: Șușița 5, Sector 1

013275 București

adresaPunct de lucru: A1 Business Park

Aleea Cami 6

077096 Dragomirești Deal, Ilfov

SEALS EXPERT este marca înregistrată a ALDO SECURITY.

Navigare usoara