Aplicatii avioane
banci
camion
cist
vagoane
posta
Brosura tehnica pdf

Small Seal

Sigiliu de plastic anti intruziune cu închidere reglabilă SMALL SEAL

Sigiliile de securitate din plastic cu lungime și închidere ajustabilă SMALL SEAL sunt sigilii de securitate anti intruziune cu închidere prin tragere, autoblocante, numerotate, care oferă o soluție de sigilare de securitate versatilă pentru orice domeniu de activitate.

Domeniul de aplicare este foarte larg și anume soluții de sigilare a stingătoarelor de incendiu, rezervoare cu diverse tipuri de fluide, saci, pungi, plicuri curier, protecția vânzărilor de articole de moda realizate online pentru motive de returnare a articolelor fără a fi purtate în perioada testare și de returnare, camioanelor, betonierelor și, în general, orice necesitate de sigilare de securitate și de control al accesului la obiectele sau incintele protejate.

Sigiliile din plastic cu lungime și închidere ajustabilă se pot folosi pentru mai multe aplicații de securizare ca, de exemplu, asigurarea capătului deschis a unei pungi sau sac de poștă sau de bani, a butoaielor cu produse chimice sau a truselor de prim ajutor.

Acestea au o lungime ajustabilă, variabilă, ca a unui sigiliu cu cablu, asigurând un nivel de securitate ridicat și un registru controlabil al deplasării sigiliului datorită numerotării secvențiale și a capacității de inscripționare pe unele sigilii a codurilor de bare și nume de companie sau sigla acestora. De aici vine și denumirea generică de sigilii numerotate cu serie sau sigilii ajustabile unic identificabile.

Imprimarea de securitate se realizează prin gravare cu laser, sigiliul SMALL SEAL oferind prin construcția acestuia un spațiu mic de imprimare pentru o soluție versatilă de sigilare.

Sigiliul de securitate din plastic, SMALL SEAL oferă utilizatorilor posibilitatea sigilării de securitate prin controlul accesului la obiecte sau incinte cum ar fi depozite, vehicule, containere, pompe benzinarii, birouri, seifuri de bănci, saci de colectare de numerar, mașini jocuri mecanice, dulapuri, bagaje și multe alte obiecte. De asemenea ambalajele sau cutiile alimentare pot fi protejate împotriva falsificării prin protejarea accesului la acestea și înlocuirea / fraudarea produsului autentic.

Practic, oricare ar fi nevoia dumneavoastră de sigilare de securitate, sigiliul de securitate din plastic cu lungime și închidere variabilă SMALL SEAL va îndeplini cu succes sarcina de protecție. De menționat și raportul calitate / preț a sigiliului SMALL SEAL care este imbatabil.

Sigiliile de securitate de plastic cu lungime variabilă SMALL SEAL sunt sigilii de unică folosință, personalizate cu cerințele clientului de tip numerotare serială, cod de barre și text sau logo companie.

Designul sigiliului de securitate din plastic SMALL SEAL este sub formă de săgeată din plastic cu fir atașat. Acestea sunt formate dintr-o suprafață generoasă pentru marcarea personalizării clientului, numită tag, și un mecanism de blocare realizat din acetal POM, pe de o parte, și un cablu de plastic tip fir fermoar pe de altă parte. Ca un laț de strângere, cablul formează o buclă prin intrarea in mecanismul de blocare acestea neputând fi separate fără a deteriora cablul sau mecanismul de închidere astfel observându-se încercarea de manipulare frauduloasă a obiectului protejat.

Array

Contactati-ne!

telefonTel: +4021.326.37.20
Fax: +4021.326.37.21

emailsuport@aldosecurity.ro

adresaSediu social: Șușița 5, Sector 1

013275 București

adresaPunct de lucru: A1 Business Park

Aleea Cami 6

077096 Dragomirești Deal, Ilfov

SEALS EXPERT este marca înregistrată a ALDO SECURITY.

Navigare usoara