Sigilii de plastic cu închidere ajustabilă

Sigilii din plastic cu lungime variabilă sunt sigilii de securitate ce oferă o soluție pentru o închidere reglabilă în funcție de necesitatea de sigilare în scop de securitate.

 Domeniul de aplicații a sigiliilor din plastic personalizate cu lungime variabilă este foarte larg și anume controlul de acces de securitate la incinte sau obiecte protejate, securizarea stingătoarelor de incendiu, sigilarea rezervoarele cu diferite fluide, securizarea butoaielor chimice, securitatea unui sac de poștă, securizarea articolelor de moda vândute online din motive de purtare și returnare, sigilarea de securitate a camioane de marfă, controlul accesului la camioane betoniere și, în general, orice necesitate de verificare a securității de-a lungul traseului de transport a bunurilor și de controlul accesului la obiectelor sigilate.

 Deci putem vorbi despre sigilii plastic pentru stingătoare, sigilii rezervor, sigilii haine, sigilii marfă, sigilii camioane, sigilii plastic RFID, sau în general sigilii de plastic pentru controlul accesului la obiectele sigilate pentru securitate.

Sigiliile de securitate cu lungime variabilă au o lungime reglabilă de închidere fiind foarte versatile în utilizare, ele comportându-se ca niște sigilii cu cablu de plastic de diferite diametre în funcție de gradul de securizare cerut de către aplicația de sigilare, și oferă un nivel de securitate ridicat, o pistă de audit / traseabilitate a traseului urmat datorită numerotării secvențiale, a numelui sau logo companiei și a unui cod de bare unic imprimate cu tehnologie laser pe acestea.

În mod uzual se folosesc sigilii de plastic cu serie ca fiind minimul cerut de securizare prin imprimarea personalizată cerută de către client. Alte denumiri ale acestor tipuri de sigilii sunt sigilii numerotate sau sigilii unic identificabile

Un sigiliu de securitate cu închidere variabilă este un sigiliu de unică folosință care restricționează accesul la obiectele protejate de securitate în scopul verificării încercării accesării frauduloase. Sigiliul de plastic cu lungime variabila este necesar în cazurile în care utilizarea unor măsuri de sigilare de securitate mai sofisticate este imposibilă sau nepractică.

Sigiliul de securitate din plastic, sigiliu personalizat de unică folosință, cu închidere ajustabilă nu trebuie utilizat pentru protecția fizică a obiectului care este sigilat ci pentru a indica încercările de manipulare frauduloasă a obiectelor protejate.

Pentru o rezistență superioară sau un grad ridicat de securitate unele sigilii de plastic au o inserție metalică pe mecanismul de blocare/închidere.

 

Avantajele sigiliilor de securitate din plastic ajustabile cu închidere variabilă:

  • posibilitatea controlului vizual al integrității sigiliului;
  • sunt ușor de instalat pe obiectele protejate;
  • sunt sigilii de înaltă calitate;
  • nu pot fi deschise fără daune sau urme de acces;
  • sigilii ce au o numerotare unică cu număr în serie, cod de bare și text sau logo client;
  • sigilii cu preț foarte accesibil.

Dezavantajele sigiliilor din plastic ajustabile cu lungime variabilă:

  • material din plastic al sigiliului este ușor de rupt și nu poate servi ca element de fixare.
Rezultate 1 - 18 din 18

Sigilii plastic cu lungime variabila

Contactati-ne!

telefonTel: +4021.326.37.20
Fax: +4021.326.37.21

emailsuport@aldosecurity.ro

adresa Sediu social: Susita 5, Sector 1
013275 Bucuresti
Punct de lucru: A1 Business Park, Aleea Camil 6, Dragomirești Deal, Ilfov, PC 077096

SEALS EXPERT este marca inregistrata a ALDO SECURITY.

Navigare usoara