Sigilii de plastic cu lungime și închidere ajustabilă

Sigilii din plastic cu lungime variabilă sunt sigilii de securitate ce oferă o soluție cu închidere reglabilă, ajustabilă, în funcție de necesitatea de sigilare în scop de securitate. Aceste sigilii de plastic cu închidere ajustabilă oferă soluții versatile de sigilare adaptabile oricărei necesități de sigilare în vederea controlului accesului și evidențierea intruziunii la obiectele securizate.

 Domeniul de aplicații a sigiliilor din plastic personalizate cu lungime variabilă este foarte larg și anume controlul de acces de securitate la incinte sau obiecte protejate, sigilarea stingătoare de incendiu, sigilarea rezervoare auto sau cu diferite lichide, securizarea butoaielor cu substanțe chimice, securitatea unui sac de poștă, securizare haine și articole de moda vândute online din motive de purtare și returnare, bagaje turism în traficul aerian pentru evidențierea intruziunii în timpul tranzitului, sigilarea de securitate a remorcilor camioane de marfă, controlul accesului la camioane betoniere și, în general, orice necesitate de verificare a securității de-a lungul traseului de transport a bunurilor și pentru controlul accesului neautorizat, fraudulos, la obiectelor sigilate.

Domenii de utilizare a sigiliilor de plastic cu lungime variabilă

 Deci putem vorbi despre sigilii plastic stingătoare incendiu, sigilii rezervor auto, sigilii haine, sigilii marfă, sigilii cutii, sigilii camioane, sigilii plastic RFID, sau în general sigilii de plastic pentru controlul accesului la obiectele sigilate pentru securitate.

Sigiliile de securitate cu lungime variabilă au o lungime reglabilă de închidere fiind foarte versatile în utilizare, ele comportându-se ca niște sigilii cu cablu de plastic de diferite diametre în funcție de gradul de securizare cerut de către aplicația de sigilare, și oferă un nivel de securitate ridicat, o pistă de audit / trasabilitate a traseului urmat datorită numerotării secvențiale, a numelui sau logo companiei și a unui cod de bare unic imprimate cu tehnologie laser pe acestea.

În mod uzual se folosesc sigilii de plastic cu serie, marcaj cu tehnologie laser sau termică, ca fiind minimul cerut de securizare prin imprimarea personalizată cerută de către client. Alte denumiri uzuale ale acestor tipuri de sigilii sunt sigilii numerotate sau sigilii unic identificabile.

Un sigiliu de securitate cu închidere ajustabilă este un sigiliu de unică folosință care restricționează accesul la obiectele protejate de securitate în scopul verificării încercării accesării frauduloase. Sigiliul de plastic cu lungime variabila este necesar în cazurile în care utilizarea unor măsuri de sigilare de securitate mai sofisticate este imposibilă sau nepractică acestea oferind un grad foarte mare de adaptabilitate la nevoia de securizare a obiectelor cerută de clienți.

Utilizatorii pot ajusta aceste sigilii din plastic cu lungime reglabilă la necesitatea de închidere particulară a obiectului sigilat, sistem deosebit de util pentru sigilarea diferitelor tipuri și dimensiuni ale obiectelor care trebuie să fie protejate de securitate și verificate împotriva manipulării frauduloase pe ruta de transport.

Sigiliul de securitate din plastic, sigiliu personalizat de unică folosință, cu închidere ajustabilă nu trebuie utilizat pentru protecția fizică a obiectului care este sigilat ci pentru a indica încercările de manipulare frauduloasă a obiectelor protejate.

Pentru o rezistență superioară sau un grad ridicat de securitate unele modele de sigilii din plastic cu lungime de închidere ajustabilă au o inserție metalică pe mecanismul de blocare / închidere.

Forma sigiliilor de plastic cu lungime de închidere ajustabilă este, în general, de tip săgeată arrow. Acest lucru se datorează faptului că din zona de marcare a sigiliului pleacă firul sau banda de plastic, în funcție de tipul sigiliului, cu ajutorul căruia se realizează sigilarea.

 

Avantajele sigiliilor de securitate din plastic ajustabile cu închidere variabilă:

  • posibilitatea controlului vizual al integrității sigiliului;
  • sunt ușor de instalat pe obiectele protejate;
  • sunt sigilii de înaltă calitate;
  • nu pot fi deschise fără daune sau urme de acces;
  • sigilii ce au o numerotare unică cu număr în serie, cod de bare și text sau logo client;
  • sigilii cu preț foarte accesibil.

Dezavantajele sigiliilor din plastic ajustabile cu lungime variabilă de închidere:

  • material din plastic al sigiliului este ușor de rupt și nu poate servi ca element de fixare.
Rezultate 1 - 18 din 18

Sigilii plastic cu lungime variabila

Contactati-ne!

telefonTel: +4021.326.37.20
Fax: +4021.326.37.21

emailsuport@aldosecurity.ro

adresaSediu social: Șușița 5, Sector 1

013275 București

adresaPunct de lucru: A1 Business Park

Aleea Cami 6

077096 Dragomirești Deal, Ilfov

SEALS EXPERT este marca înregistrată a ALDO SECURITY.

Navigare usoara