Sigilii de plastic pentru aplicații speciale

Sigiliile de securitate din plastic pentru aplicații speciale sunt utilizate pentru a securiza mapele cu documente sau bunuri, marfa paletizată, sau cutiile speciale de securitate. Astfel se realizează asigurarea de securitate a transportului de mărfuri în domenii precum farmaceutic, mostre laborator, piese auto sau activități poștale și de curierat.

Acest tip de sigilii de plastic pentru aplicații speciale pot fi utilizate într-o mare varietate de aplicații de sigilare de securitate pliate pe nevoile și cerințele speciale ale dumneavoastră. Ele sunt sigilii de unică folosință deteriorându-se iremediabil la scoaterea lor.

Sigiliile de plastic pentru aplicații speciale tind să fie mai rezistente la manipulare decât sigilii de plastic cu lungime variabilă, deoarece nu există piese glisante sau care se freacă, ele pur și simplu făcând "click" pentru a se bloca, ceea ce le poate face mai ușor de montat decât sigiliile de securitate cu închidere ajustabilă.

Cele mai multe sigilii de securitate de plastic pentru aplicații speciale pot fi, de asemenea, marcate cu cerințele clientului și numerotate cu serie pentru un grad de securitate ridicat. De aceea acestea se mai numesc sigilii personalizate unic.

Datorită caracteristicilor lor speciale și a design-ului acestora, sigiliile de securitate de plastic pentru aplicații speciale sunt adesea principala alegere în sigilarea de securitate de unică folosință pentru aplicații de transport valori sau bani, securizarea paleților cu marfă și securizarea cutiilor speciale de transport.

Una dintre aplicațiile sigiliilor din plastic pentru aplicații speciale este de a securiza pentru evidențierea accesului neautorizat la pungile speciale de transport a banilor. Aceste pungi de bani sunt special concepute pentru a stoca și transporta bani într-un mod securizat prin observarea evidentă a intruziunii asupra acestora. Acestea au fost concepute pentru casierii ce rulează numerar precum și pentru companii care au fost în căutarea unei metode inviolabile de transfer de bani zilnic sau mai des, fără utilizarea de pungi de securitate de unică folosință.

 

Avantajele sigiliilor din plastic pentru aplicații speciale

  • posibilitatea controlului vizual al integrității obiectelor protejate;
  • sunt ușor de instalat;
  • sigilii de înaltă calitate;
  • obiectul protejat pentru securitate nu poate fi deschis fără daune;
  • sigilii numerotare cu serie unică, cod de bare și siglă client, cu tehnologie laser;
  • preț favorabil.

Dezavantajele sigiliilor din plastic pentru aplicații speciale

  • materialul de plastic a sigiliului de securitate este ușor de rupt la acțiuni mecanice puternice și nu poate servi ca element de fixare.

Contactati-ne!

telefonTel: +4021.326.37.20
Fax: +4021.326.37.21

emailsuport@aldosecurity.ro

adresaSediu social: Șușița 5, Sector 1

013275 București

adresaPunct de lucru: A1 Business Park

Aleea Cami 6

077096 Dragomirești Deal, Ilfov

SEALS EXPERT este marca înregistrată a ALDO SECURITY.

Navigare usoara