Aplicatii camion
cist
vagoane
energie
posta
Brosura tehnica pdf

X Seal

Sigiliu de plastic cu lungime de închidere ajustabilă X-Seal

Sigiliile de securitate din plastic cu lungime și închidere ajustabilă X-SEAL sunt sigilii de securitate anti intruziune cu închidere prin tragere, autoblocante, care oferă o soluție de sigilare de securitate versatilă pentru orice domeniu de activitate.

Domeniul de aplicare este foarte larg și anume soluții de sigilare a rezervoarelor cu diverse fluide, saci, pungi, plicuri curier, protecția vânzărilor de articole de moda realizate online pentru motive de returnare a articolelor fără a fi purtate în perioada testare și de returnare, camioane, betoniere și, în general, orice necesitate de sigilare de securitate și de control al accesului la obiectele sau incintele protejate.

Sigiliile din plastic cu lungime și închidere reglabilă se pot folosi pentru mai multe aplicații de securizare ca, de exemplu, asigurarea capătului deschis a unei pungi sau sac de poștă sau de bani, a butoaielor cu produse chimice sau a truselor de prim ajutor.

Acestea au o lungime ajustabilă, variabilă, ca a unui sigiliu cu cablu, asigurând un nivel de securitate ridicat și un registru controlabil al deplasării sigiliului datorită numerotării secvențiale și a capacității de inscripționare pe unele sigilii a codurilor de bare și nume de companie sau sigla acestora. De aici vine și denumirea generică de sigilii numerotate cu serie sau sigilii ajustabile unic identificabile.

Imprimarea de securitate se realizează prin gravare cu laser sau termotransfer, sigiliul X-SEAL oferind prin construcția acestuia un spațiu suficient de imprimare. Acest spațiu de imprimare se prezintă la X-SEAL sub forma a două flaguri de tip Long Tag sau Short Tag.

Sigiliul de securitate din plastic, X-SEAL oferă utilizatorilor posibilitatea sigilării de securitate prin controlul accesului la obiecte sau incinte cum ar fi depozite, vehicule, containere, pompe benzinarii, birouri, seifuri de bănci, saci de colectare de numerar, mașini jocuri mecanice, dulapuri, bagaje și multe alte obiecte. De asemenea ambalajele sau cutiile alimentare pot fi protejate împotriva falsificării prin protejarea accesului la acestea și înlocuirea / fraudarea produsului autentic.

Practic, oricare ar fi nevoia dumneavoastră de sigilare de securitate, sigiliul de securitate din plastic cu lungime și închidere variabilă X-SEAL va îndeplini cu succes sarcina de protecție. De menționat și raportul calitate / preț a sigiliului X-SEAL care este imbatabil.

Sigiliile de securitate de plastic cu lungime variabilă X-SEAL sunt sigilii de unică folosință. NOU: sigiliile de securitate X-SEAL sunt realizate din material biodegradabil.

Designul sigiliului de securitate din plastic X-SEAL este sub formă de săgeată din plastic cu fir atașat. Acestea sunt formate dintr-o suprafață generoasă pentru marcarea personalizării clientului, numită tag, și un mecanism de blocare metalic, pe de o parte, și un cablu de plastic tip fir pe de altă parte. Ca un laț de strângere, cablul formează o buclă prin intrarea in mecanismul de blocare acestea neputând fi separate fără a deteriora cablul sau mecanismul de închidere astfel observându-se încercarea de manipulare frauduloasă a obiectului protejat.

Array

Contactati-ne!

telefonTel: +4021.326.37.20
Fax: +4021.326.37.21

emailsuport@aldosecurity.ro

adresaSediu social: Șușița 5, Sector 1

013275 București

adresaPunct de lucru: A1 Business Park

Aleea Cami 6

077096 Dragomirești Deal, Ilfov

SEALS EXPERT este marca înregistrată a ALDO SECURITY.

Navigare usoara