SIGILII DE MAXIMA
SECURITATE

De la cel mai mare producator si distribuitor din Romania.

VEZI CATALOGUL DE PRODUSE

CERTIFICARI DE MAXIMA GARANTIE

Cel mai mare producator si distribuitor din Romania.

VEZI CERTIFICARILE NOASTRE

SIGILII PENTRU TOATE NEVOILE

Cel mai mare producator si distribuitor din Romania.

VEZI PRODUSELE NOASTRE

 

Noutati pe site

RFID
Crotalii
Sealsexpert.com
Secure Seal
Aplicatii avioane
banci
cist
camion
vagoane
posta

WideSeal TR

Sigiliu de plastic cu lungime de închidere ajustabilă WIDESEAL TR

Sigilii camion

Sigiliile de securitate din plastic cu lungime și închidere ajustabilă WIDESEAL TR sunt sigilii de securitate anti intruziune cu închidere prin tragere, autoblocante, care oferă o soluție de sigilare de securitate versatilă pentru orice domeniu de activitate.

Domeniul de aplicare este foarte larg și anume soluții de sigilare a rezervoarelor cu diverse fluide, saci, pungi, plicuri curier, protecția vânzărilor de articole de moda realizate online pentru motive de returnare a articolelor fără a fi purtate în perioada testare și de returnare, camioanelor, betonierelor și, în general, orice necesitate de sigilare de securitate și de control al accesului la obiectele sau incintele protejate.

Sigiliile din plastic cu lungime și închidere reglabilă se pot folosi pentru mai multe aplicații de securizare ca, de exemplu, asigurarea capătului deschis a unei pungi sau sac de poștă sau de bani, a butoaielor cu produse chimice sau a truselor de prim ajutor.

Acestea au o lungime ajustabilă, variabilă, ca a unui sigiliu cu cablu, asigurând un nivel de securitate ridicat și un registru controlabil al deplasării sigiliului datorită numerotării secvențiale și a capacității de inscripționare pe unele sigilii a codurilor de bare și nume de companie sau sigla acestora. De aici vine și denumirea generică de sigilii numerotate cu serie sau sigilii ajustabile unic identificabile.

Imprimarea de securitate se realizează prin gravare cu laser, sigiliul WIDESEAL TR oferind prin construcția acestuia un spațiu mare de imprimare.

Sigiliul de securitate din plastic, WIDESEAL TR oferă utilizatorilor posibilitatea sigilării de securitate prin controlul accesului la obiecte sau incinte cum ar fi depozite, vehicule, containere, pompe benzinarii, birouri, seifuri de bănci, saci de colectare de numerar, mașini jocuri mecanice, dulapuri, bagaje și multe alte obiecte. De asemenea ambalajele sau cutiile alimentare pot fi protejate împotriva falsificării prin protejarea accesului la acestea și înlocuirea / fraudarea produsului autentic.

Practic, oricare ar fi nevoia dumneavoastră de sigilare de securitate, sigiliul de securitate din plastic cu lungime și închidere variabilă WIDESEAL TR va îndeplini cu succes sarcina de protecție. De menționat și raportul calitate / preț a sigiliului WIDESEAL TR care este imbatabil.

Sigiliile de securitate de plastic cu lungime variabilă WIDESEAL TR sunt sigilii de unică folosință.

Designul sigiliului de securitate din plastic WIDESEAL TR este sub formă de bandă din plastic cu fir atașat. Acestea sunt formate dintr-o suprafață generoasă pentru marcarea personalizării clientului, numită tag, și un mecanism de blocare metalic, pe de o parte, și un cablu de plastic tip bandă pe de altă parte. Ca un laț de strângere, cablul formează o buclă prin intrarea in mecanismul de blocare acestea neputând fi separate fără a deteriora cablul sau mecanismul de închidere astfel observându-se încercarea de manipulare frauduloasă a obiectului protejat.

Array

Promotii Sigilii

 

DIN PORTOFOLIUL DE CLIENTi

 • Trezo
 • Eon
 • Rompetrol
 • Guvro
 • BNR
 • Urgent Cargus
 • BRD
 • Coca Cola
 • Henkel
 • Holcim
 • Petrom

  Contactati-ne!

  telefonTel: +4021.326.37.20
  Fax: +4021.326.37.21

  emailsuport@aldosecurity.ro

  adresa Sediu social: Susita 5, Sector 1
  013275 Bucuresti
  Punct de lucru: A1 Business Park, Aleea Camil 6, Dragomirești Deal, Ilfov, PC 077096

  SEALS EXPERT este marca inregistrata a ALDO SECURITY.

  Navigare usoara