Aplicatii camion
sanat
posta
banci
energie

FIRE SEAL

Sigiliu de plastic ajustabil pentru stingătoare de incendiu FIRE SEAL

Sigiliile de securitate din plastic cu lungime și închidere ajustabilă FIRE SEAL sunt sigilii de securitate anti intruziune cu închidere prin tragere, autoblocante, unic identificabile, care oferă o soluție de sigilare de securitate versatilă pentru orice domeniu de activitate.

Sigiliile stingător de incendiu FIRE SEAL au un domeniu de aplicare foarte larg și anume soluții de sigilare a stingătoarelor de incendiu, rezervoare cu diverse fluide, saci, pungi, plicuri curier, protecția vânzărilor de articole de moda realizate online pentru motive de returnare a articolelor fără a fi purtate în perioada testare și de returnare, camioanelor, betonierelor și, în general, orice necesitate de sigilare de securitate și de control al accesului la obiectele sau incintele protejate în cazul în care este necesară o soluție de sigilare de securitate de tip redus, unde spațiul alocat sigilării este mic.

Sigiliile din plastic cu lungime și închidere reglabilă se pot folosi pentru mai multe aplicații de securizare ca, de exemplu, asigurarea capătului deschis a unei pungi sau sac de poștă sau de bani, a butoaielor cu produse chimice sau a truselor de prim ajutor.

Sigiliile stingător au o lungime ajustabilă, variabilă, ca a unui sigiliu cu cablu, asigurând un nivel de securitate ridicat și un registru controlabil al deplasării sigiliului datorită numerotării secvențiale și a capacității de inscripționare pe unele sigilii a codurilor de bare și nume de companie sau sigla acestora. De aici vine și denumirea generică de sigilii numerotate cu serie sau sigilii ajustabile unic identificabile.

Imprimarea de securitate se realizează prin gravare cu laser sau termo transfer, sigiliul FIRE SEAL oferind prin construcția acestuia un spațiu mic de imprimare pentru aplicații versatile de sigilare.

Sigiliul de securitate din plastic pentru stingătoare oferă utilizatorilor posibilitatea sigilării de securitate prin controlul accesului la obiecte sau incinte cum ar fi stingătoare de incendiu, depozite, vehicule, containere, pompe benzinarii, birouri, seifuri de bănci, saci de colectare de numerar, mașini jocuri mecanice, dulapuri, bagaje și multe alte obiecte. De asemenea ambalajele sau cutiile alimentare pot fi protejate împotriva falsificării prin protejarea accesului la acestea și înlocuirea / fraudarea produsului autentic.

Practic, oricare ar fi nevoia dumneavoastră de sigilare de securitate, sigiliul de securitate din plastic cu lungime și închidere variabilă FIRE SEAL va îndeplini cu succes sarcina de protecție. De menționat și raportul calitate / preț a sigiliului FIRE SEAL care este imbatabil.

Sigiliile de securitate de plastic cu lungime variabilă FIRE SEAL sunt sigilii de unică folosință.

Designul sigiliului de securitate din plastic FIRE SEAL este sub formă de săgeată arrow din plastic cu fir. Acestea sunt formate dintr-o suprafață mică pentru marcarea personalizării clientului, numită tag, și un mecanism de blocare plastic, pe de o parte, și un cablu tot de plastic tip fermoar pe de altă parte. Ca un laț de strângere, cablul formează o buclă prin intrarea in mecanismul de blocare acestea neputând fi separate fără a deteriora cablul sau mecanismul de închidere astfel observându-se încercarea de manipulare frauduloasă a obiectului protejat.

Array

Contactati-ne!

telefonTel: +4021.326.37.20
Fax: +4021.326.37.21

emailsuport@aldosecurity.ro

adresaSediu social: Șușița 5, Sector 1

013275 București

adresaPunct de lucru: A1 Business Park

Aleea Cami 6

077096 Dragomirești Deal, Ilfov

SEALS EXPERT este marca înregistrată a ALDO SECURITY.

Navigare usoara