Aplicatii camion
containere
nave
vagoane
Brosura tehnica pdf

BoltSeal

Sigilii container / camioane BOLT SEAL

Sigiliile pentru containere, denumite și sigilii barieră, sunt special concepute pentru aplicații de sigilare de securitate containerele în tranzit maritim, vagoanelor de marfă de cale ferată, a remorcilor camioanelor. expeditor de marfă tip curier, mărfuri transport aerian, industria extractivă si transport de petrol și gaze.

Aceste sigilii de securitate îndeplinesc standardul de securitate ISO 17712 sigilii de securitate barieră și sunt clasificate ca sigilii de înaltă securitate. Principala lor caracteristică este gradul ridicat de soliditate și blocare precum și siguranță de înaltă calitate.

Scopul sigiliilor pentru containere sau camioane este de a determina dacă a avut loc o manipulare frauduloasă a un container de marfă, și anume dacă a existat o intrare neautorizată în container prin ușile sale. Sigiliile sunt destinate să rămână până la destinația finală a containerului și sunt îndepărtate de destinatar.

Ele pot fi fie ca tip de sigiliu bolț / cui sau un sigiliu cu cablu metalic cu diametru mare de peste 3,5 mm. Pentru un nivel tot mai mare de securitate sigiliul container are propriul număr unic, imprimate pe corp și pe capul sigiliului șurub, ca identificare care este listată pe documentele de transport maritim.

Sigiliile de securitate pentru containere și camioane care sunt conforme cu ISO 17712 sunt adecvate și pentru alte aplicații cum ar fi vagoanele de transport marfă pe cale ferată sau remorcile de camioane utilizate în operațiuni transfrontaliere și interne.

Datorită rezistenței lor ridicate de protecție, sigiliile BOLT SEAL sunt adesea numite sigilii de barieră.

Cel mai utilizat tip de sigiliu de securitate pentru transportatori este sigiliul de securitate pentru containere BOLT SEAL, sigiliu de înaltă securitate care îndeplinește criteriile ISO PAS 17712.

Sigiliile tip bolț (bolt, cui) sunt utilizate în aplicații de înaltă securitate. Ele constau dintr-un sistem în două părți: un șurub / cui și un dispozitiv de blocare. O jumătate este conceput pentru a se fixa ireversibil în cealaltă jumătate prin simpla apăsare. Ele oferă atât o barieră de înaltă rezistență cât și un indicator împotriva intruziunii. Aceste sigilii barieră sunt populare pentru utilizarea pe remorci de camioane și containere de transport. Sigiliile bolț pot rezista, de obicei, la o forță substanțială fără a se deschide.

Sigiliile de securitate pentru containerele maritime, vagoanele de cale ferată, remorci camioane ce se deplasează pe distanțe lungi, pot veni în mai multe forme (sigilii bolt, sigilii metalice cu cablu de diametru mare, bare metalice) toate acestea fiind utilizate de clienți pentru a proteja încărcătura în tranzit care este expediată în containere.

Array

Contactati-ne!

telefonTel: +4021.326.37.20
Fax: +4021.326.37.21

emailsuport@aldosecurity.ro

adresaSediu social: Șușița 5, Sector 1

013275 București

adresaPunct de lucru: A1 Business Park

Aleea Cami 6

077096 Dragomirești Deal, Ilfov

SEALS EXPERT este marca înregistrată a ALDO SECURITY.

Navigare usoara