Ce sunt sigiliile de securitate pentru aparate de măsură și control?

 Sigiliile de securitate pentru aparate de măsurare și control, adesea numite sigilii contoare, sunt elemente de securitate utilizate în principal în securizarea echipamentelor și dispozitivelor de control din domenii de activitate precum electric, gaze naturale și lichefiate, distribuție apă și canalizare, extracție și distribuție petrol și gaze, transportul combustibilului și, în general, ambalarea și transportul mărfurilor.

 Sigiliile de securitate pentru contoare sunt utilizate pentru a verifica dacă au avut loc acțiuni de manipulare asupra contoarelor de energie electrică, contoarelor de gaz, apometrelor și asupra instalații sanitare sau pompe de combustibil din benzinării.

 Sigiliile de securitate pentru echipamente și dispozitive de control sunt sigilii de securitate de unică folosință care nu pot fi modificate, care restricționează accesul la obiectele protejate, în scopuri de control de securitate, pentru cei care nu au permisiunea de a interveni asupra obiectelor securizate.

Acestea sunt utilizabile în principal pentru securizarea dispozitivelor de control și măsurare a utilităților - sigilii apometre, sigilii electrica, sigilii contor gaze -, dispozitive ceas de taxi și dulapuri de control pentru a evidenția intervenția asupra acestora în scop de fraudă.

Sigilii tahograf sunt sigilii de securitate multifuncționale folosite în securizarea accesului la tahograful camioanelor. Caracteristicile de tip sigiliu cu protecție ridicată și sigiliu ajustabil ale sigiliilor pentru aparate de măsură și control le fac să fie alegerea primară pentru sigilarea de securitate a tahografelor camioanelor.

Sigiliile de securitate contoare - sigilii electrica, sigilii contoare gaz, sigilii apometre, sigilii tahograf camioane

Corpul sigiliilor de securitate pentru contoare este transparent acest lucru însemnând că mecanismul de blocare este vizibil și poate oferi indicații clare de manipulare. Materialul folosit de obicei în construcția acestora este policarbonatul.

Actul de securitate se realizează prin răsucirea unui fir metalic, care asigură obiectul protejat, pe un rotor interior neaccesibil, care nu poate fi desfăcut sau realiza retragerea firului metalic fără a deteriora sigiliul de securitate. Din acest motiv sigiliile de securitate contor sunt, de asemenea, numite sigilii de răsucire, sigilii twist sau sigilii de plastic cu rotor.

Sigiliul de securitate pentru echipamentele și dispozitivele de control poate rezista la expunerea îndelungată la lumina soarelui, la fenomene meteo extreme precum și la o gamă largă de temperaturi. Unele dintre sigiliile de securitate pentru contoare conțin componente care strălucesc sub lumină ultravioletă, permițând sigiliului să fie ușor de localizat în întuneric.

Concepute pentru o singură utilizare, adică sunt sigilii de unică folosință, acestea sunt distruse atunci când sunt eliminate, în acest sens veți fi informat cu privire la manipularea de securitatea a obiectului controlat în scop de fraudă urmând să verificați echipamentul pentru a stabili natura accesului, întâmplător sau cu scop de manipulare a citirilor apometrelor, contoarelor electrice sau de gaz.

Având posibilitatea de personalizare prin imprimare cu tehnologie laser a unui număr de serie unic, logo-ul companiei și coduri de bare se oferă astfel o soluție de securitate complexă și personalizată.

Astfel acest tip de sigilii plastic cu rotor pot fi utilizate și pentru aplicații de uz general de verificare a accesului de securitate la un obiect protejat acestea asigurând un grad foarte ridicat de protecție de securitate fiind practic imposibil de accesat.

Contactati-ne!

telefonTel: +4021.326.37.20
Fax: +4021.326.37.21

emailsuport@aldosecurity.ro

adresa Sediu social: Susita 5, Sector 1
013275 Bucuresti
Punct de lucru: A1 Business Park, Aleea Camil 6, Dragomirești Deal, Ilfov, PC 077096

SEALS EXPERT este marca inregistrata a ALDO SECURITY.

Navigare usoara