Ce sunt sigiliile de securitate pentru aparate de măsură și control?

 Sigiliile de securitate pentru aparate de măsurare și control, adesea numite sigilii contoare, sunt elemente de securitate utilizate în principal în securizarea echipamentelor și dispozitivelor de control din domenii de activitate precum electric, gaze naturale și lichefiate, distribuție apă și canalizare, extracție și distribuție petrol și gaze, transportul combustibilului și, în general, ambalarea și transportul mărfurilor.

 Sigiliile de securitate pentru contoare sunt utilizate pentru a verifica dacă au avut loc acțiuni de manipulare asupra contoarelor de energie electrică, contoarelor de gaz, apometrelor și asupra instalații sanitare sau pompe de combustibil din benzinării.

 Sigiliile de securitate pentru echipamente și dispozitive de control sunt sigilii de securitate de unică folosință care nu pot fi modificate, care restricționează accesul la obiectele protejate, în scopuri de control de securitate, pentru cei care nu au permisiunea de a interveni asupra obiectelor securizate.

Acestea sunt utilizabile în principal pentru securizarea dispozitivelor de control și măsurare a utilităților - sigilii apometre, sigilii electrica, sigilii contor gaze -, dispozitive ceas de taxi și dulapuri de control pentru a evidenția intervenția asupra acestora în scop de fraudă.

TAHO SEAL - sigiliu tahograf camioane

Sigilii tahograf sunt sigilii de securitate multifuncționale folosite în securizarea accesului la tahograful camioanelor. Caracteristicile de tip sigiliu cu protecție ridicată și sigiliu ajustabil ale sigiliilor pentru aparate de măsură și control le fac să fie alegerea primară pentru sigilarea de securitate a tahografelor camioanelor. ALDO Security are certificare europeană de vânzare a sigiliilor pentru tahograf camioane.

TAHO SEAL, sigiliu tahograf camion, este un sigiliu cu rotor pentru sigilarea de securitate a legăturii dintre senzorul de mișcare și transmisie pentru a asigura respectarea reglementării timpului de lucru al vehiculelor comerciale și al conducătorilor acestora. Sigiliile tahograf camion TAHO SEAL împiedică manipularea ilegală a senzorului pentru a preveni înregistrarea frauduloasă a funcționării vehiculului comercial în conformitate cu Regulamentul UE SR EN 16882 pentru vehiculele din categoriile M1, N1, M2, N2, M3 și N3.

Sigiliul tahograf camion va fi imprimat cu laser cu număr de serie personalizat unic și coduri de bare ale matricei de date QR code. Culoarea corpului sigiliului de securitate este alb opac, iar rotorul sigiliului este albastru sau roșu. Cablul atașat are un diametru de 0,9 mm fiind din oțel plastifiat. Lungimea cablului este de 40 cm. Ele sunt de ambalare într-o cutie cu 100 de bucăți. Prețul pentru sigiliul tahograf TAHO SEAL este de 60 € / 100 de bucăți.

Sigiliile de securitate contoare - sigilii electrica, sigilii contoare gaz, sigilii apometre, sigilii tahograf camioane

Corpul sigiliilor de securitate pentru contoare este transparent acest lucru însemnând că mecanismul de blocare este vizibil și poate oferi indicații clare de manipulare. Materialul folosit de obicei în construcția acestora este policarbonatul.

Actul de securitate se realizează prin răsucirea unui fir metalic, care asigură obiectul protejat, pe un rotor interior neaccesibil, care nu poate fi desfăcut sau realiza retragerea firului metalic fără a deteriora sigiliul de securitate. Din acest motiv sigiliile de securitate contor sunt, de asemenea, numite sigilii de răsucire, sigilii twist sau sigilii de plastic cu rotor.

Un alt tip de sigiliu de securitate folosit la sigilarea contoarelor de utilități este sigiliul din plumb sau pastilă de plastic, cu mențiunea că acestea oferă un grad redus de personalizare și securitate fiind ușor de contrafăcut.

Sigiliul de securitate pentru echipamentele și dispozitivele de control poate rezista la expunerea îndelungată la lumina soarelui, la fenomene meteo extreme precum și la o gamă largă de temperaturi. Unele dintre sigiliile de securitate pentru contoare conțin componente care strălucesc sub lumină ultravioletă, permițând sigiliului să fie ușor de localizat în întuneric.

Concepute pentru o singură utilizare, adică sunt sigilii de unică folosință, acestea sunt distruse atunci când sunt eliminate, în acest sens veți fi informat cu privire la manipularea de securitatea a obiectului controlat în scop de fraudă urmând să verificați echipamentul pentru a stabili natura accesului, întâmplător sau cu scop de manipulare a citirilor apometrelor, contoarelor electrice sau de gaz.

Având posibilitatea de personalizare prin imprimare cu tehnologie laser a unui număr de serie unic, logo-ul companiei și coduri de bare se oferă astfel o soluție de securitate complexă și personalizată.

Astfel acest tip de sigilii plastic cu rotor pot fi utilizate și pentru aplicații de uz general de verificare a accesului de securitate la un obiect protejat acestea asigurând un grad foarte ridicat de protecție de securitate fiind practic imposibil de accesat.

Contactati-ne!

telefonTel: +4021.326.37.20
Fax: +4021.326.37.21

emailsuport@aldosecurity.ro

adresaSediu social: Șușița 5, Sector 1

013275 București

adresaPunct de lucru: A1 Business Park

Aleea Cami 6

077096 Dragomirești Deal, Ilfov

SEALS EXPERT este marca înregistrată a ALDO SECURITY.

Navigare usoara