Ce sunt sigiliile de securitate din plastic?

Elementele de securitate pentru sigilare care au atât corpul cât și sistemul de închidere din plastic sunt denumite sigilii de plastic.

Sigiliile de plastic sunt sigilii de securitate de unică folosință utilizate pentru verificarea integrității obiectelor protejate atunci când, în situația în care acestea sunt accesate pentru acțiuni frauduloase, sigiliul de securitate este rupt / deteriorat permanent și nu poate fi reatașat la obiectul protejat fără a fi evidentă intruziunea.

Pentru creșterea rezistenței și a nivelului de securitate pe unele modele de sigilii de securitate de plastic a fost introdusă o componentă metalică în mecanismul de blocare a cestora.

Astfel ele sunt potrivite ca soluție de securitate de evidențiere a intruziunii în orice domeniu de activitate sau orice nevoie de verificare a controlului integrității și de manipulare evidentă a unui obiect protejat.

Sigiliile de securitate din plastic sunt în general de două tipuri: sigilii plastic cu lungime variabilă de închidere și sigilii plastic cu lungime fixă.

Sigilii de plastic cu închidere ajustabilă

Sigiliile de plastic cu lungime variabilă, denumite si sigilii ajustabile, se pot potrivi mai multor aplicații de securitate de la asigurarea unei pungi sau sac de poștă la etanșare recipiente chimice, kituri de prim ajutor, articole de modă vândute online pentru a se dovedi purtarea înainte de retur, bagaje turism, extinctoare, rezervoare auto pentru combustibil și pentru toate obiectele supravegheate pentru controlarea / evidențierea accesului la acestea fie el intenționat sau întâmplător.

Sigilii de plastic cu lungime fixă

Sigiliile de plastic cu lungime fixă tind să fie mai rezistente la manipulare decât cele cu lungimea variabilă, deoarece nu există piese glisante, ele pur și simplu făcând "click" pentru a se bloca, ceea ce le poate face mai ușor de montat decât sigiliile de plastic lungime variabilă. Un sigiliu de securitate cu lungime fixă este adesea soluția de securitate cea mai utilizată, de unică folosință, pentru aplicațiile de transport mărfuri.

Sigilii de plastic pentru aplicații speciale

 Sigiliile de plastic tip lacăt sau sigilii plastic pentru aplicații speciale sunt furnizate ca un sigiliu complet din plastic având forma unui lacăt sau forme adaptate pentru aplicații personalizate de securitate de genul securizarea cutiilor speciale pentru transport valori, a paleților cu marfă sau a pungilor de transport a banilor sau a obiectelor care nu trebuie contaminate de-a lungul transportului. Din punct de vedere tehnic ele pot fi clasificate ca un sigiliu de securitate de lungime fixă.

 Descrierea sigiliilor de securitate din plastic de tip tragere/pull-up/pull tight: un sigiliu autoblocant cu lungime variabilă este un sigiliu de securitate de unică folosință cu închidere fixă care restricționează și controlează accesul la obiectele protejate pentru cei care nu au acces.

Sigiliul de securitate cu lungime variabilă este necesar în cazurile în care utilizarea unor măsuri de securitate mai sofisticate este imposibilă sau nepractică acestea asigurând o versatilitate mai mare în folosirea în cât mai multe aplicații de securizare tocmai prin lungimea variabila a "firului" de plastic.

Pentru adăugarea unui strat suplimentar de securitate majoritatea sigiliilor de securitate din plastic vor fi personalizate adică gravate/inscripționate, cu laser sau prin transfer termic, cu logo sau text nume firmă, număr unic în serie unic precum și cu coduri de bare legate de numerele de serie atunci când dimensiunea sigiliului de securitate va permite și clientul solicită acest lucru. Astfel acestea se mai denumesc și sigilii cu serie, sigilii numerotate sau sigilii unic identificabile.

ALDO SECURITY se află în pas cu noua tendință de protejare a mediului înconjurător prin producția sigiliilor de plastic din plastic complet reciclat sau în combinație cu plasticul virgin precum și utilizarea în procesul de producere a sigiliilor de securitate a materiilor prime de plastic care sunt complet biodegradabile.

Sigiliul de securitate din plastic nu trebuie folosit pentru protecția fizică a obiectului care este sigilat ci pentru indicarea încercărilor de a interfera fraudulos cu acesta. De aceea, ele sunt adesea numite sigilii antiefracție.

Rezultate 1 - 24 din 24

Sigilii Plastic

Contactati-ne!

telefonTel: +4021.326.37.20
Fax: +4021.326.37.21

emailsuport@aldosecurity.ro

adresaSediu social: Șușița 5, Sector 1

013275 București

adresaPunct de lucru: A1 Business Park

Aleea Cami 6

077096 Dragomirești Deal, Ilfov

SEALS EXPERT este marca înregistrată a ALDO SECURITY.

Navigare usoara